Team

phone_1

        Tel: +31 46 433 13 82

alarm_1

            Huisartsenpost: +31 46 400 99 25

email_1

    astein1@huisartspraktijkdewolf.nl

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers!

Drs. L.O.V.
de Wolf

Huisarts

Mijn naam is Louis de Wolf en ik ben sinds 1995 werkzaam in de praktijk, welke ik destijds heb overgenomen van drs. van Ansem. In 1991 ben ik afgestudeerd als basisarts en in 1994 heb ik mijn huisartsenopleiding afgerond. Beide aan de Universiteit Maastricht, waar ik ook nog als huisartsopleider aan verbonden ben. Daarnaast ben ik bestuurslid van de coöperatie huisartsen westelijke mijnstreek. Mijn aandacht in de gezondheidszorg gaat voornamelijk uit naar medicatieveiligheid in de breedste zin van het woord en recentelijk hoor ik bij een initiatiefgroep omtrent orgaandonatie Zuid-Limburg.

Werkdagen: maandag t/m vrijdag, met uitzondering van donderdagmiddag.

drs. F.
Falkenberg

Huisarts

Mijn naam is Famke Falkenberg en ik werk sinds 2019 in deze huisartspraktijk. Ik studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en werkte daarna een jaar als docent en een jaar als arts op de Spoedeisende Hulp. Vanaf 2017 heb ik mij gespecialiseerd tot huisarts en deze opleiding heb ik in 2020 afgerond. Het laatste jaar van de opleiding werkte ik al in deze praktijk. Met veel plezier ga ik hier nu 2 dagen per week aan de slag als huisarts. 

Werkdagen: dinsdag & donderdag.

G. diepens

Huisarts in opleiding

Mijn naam is Geertje Diepens. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als arts. Mijn geneeskundeopleiding heb ik behaald aan de Universiteit Maastricht. Nadien heb ik ruim een jaar als arts gewerkt in het verpleeghuis. In december ben ik, met veel plezier, gestart in deze huisartsenpraktijk. Hier volg ik het laatste jaar van de huisartsenopleiding.

Werkdagen: maandag, woensdag & vrijdag.

Anke
Dassen - Hendriks

Doktersassistente

Mijn naam is Anke Dassen. Ik woon in Sweikhuizen en ben moeder van twee dochters. Sinds 2009 ben ik werkzaam binnen deze praktijk. In de loop van de jaren zijn er heel wat taken bijgekomen en dat maakt het werk heel afwisselend en uitdagend. Zo heeft ieder zijn eigen specialiteit. Ik verzorg o.a. jaarlijks alles rondom de griepvaccinaties en ik ben verantwoordelijk voor het HaZo-project.

Werkdagen: dinsdag, donderdag & vrijdag.

Marlène
Voncken - Jetten

Doktersassistente

Mijn naam is Marlène Voncken-Jetten, ben getrouwd, woon in Geleen en heb 2 dochters. Ik ben van 1983 tot 1989 werkzaam geweest als doktersassistente in de praktijk. Na de geboorte van mijn beide dochters in 1990 en 1993 ben ik weer gestart en kom nog steeds met plezier werken. De werkzaamheden zijn inmiddels wel heel erg veranderd waardoor er geen dag hetzelfde is.

Werkdagen: maandag, dinsdag & woensdag.

Zoë
van der
Maale - van Vulpen

Doktersassistente

Mijn naam is Zoë van der Maale. Ik kom oorspronkelijk uit Zeeland en ben dan ook na mijn afstuderen in 2014 daar in een huisartsenpraktijk werkzaam geweest. Na een jaartje in Gouda gewoond en gewerkt te hebben zijn mijn man en ik recent naar het zonnige zuiden verhuist en kom ik vanaf juni 2020 het team versterken. Naast mijn werkzaamheden als doktersassistente doe ik veel vrijwilligerswerk.

Werkdagen: maandag & vrijdagochtend

Danielle
Habets - Scheren

Praktijkondersteuner

Ik ben Danielle Habets, getrouwd, en heb drie dochters. Reeds sinds 1989 werkzaam in deze praktijk. Heel veel jaren met veel plezier als doktersassistente gewerkt en nu alweer een aantal jaren als praktijkondersteuner somatiek.

Werkdagen: maandag, dinsdag & donderdag.

Milou de Wolf

Praktijkmanager en -ondersteuner

Mijn naam is Milou de Wolf. Ik ben afgestudeerd als Medisch Biologe. Daarna heb ik de opleiding praktijkondersteuning Somatiek en Praktijkmanagement gevolgd.

Werkdagen: maandag & woensdag. 

Iris Link

Praktijkondersteuner GGZ

 

Werkdagen: woensdag & vrijdag.